Kylie Minogue lanseaza noul single saptamana aceasta?

The-best-top-desktop-kylie-minogue-wallpapers-kylie-minogue-wallpaper-hd-10Fanii cantaretei Kylie Minogue asteapta cu sufletul la gura lansarea celui mai nou single al divei, care se presupune ca ar trebui lansat saptamana aceasta.
Cantareata a inceput un temporizator pe site-ul sau oficial, care va lua sfarsit vineri la ora 7 dimineata si a fost conceput de Kzlei pentru a-si ajuta fanii sa descopere titlul noii piese. Si cum fanii divei se gasesc intr-un numar foarte mare, pe pagina oficiala a cantaretei se da o lupta crancena intre parerile acestora. Majoritatea fanilor sunt de parere ca noua piesa a cantaretei va fi intitulata “Time Bomb”, care coincide cu imaginea ceasului cu bomba de pe pagina web a divei.
Conform presei americane, Kylie Minogue a fost vazuta pe Old Compton Street din Soho, Londra, luna trecuta, in timp ce filma pentru un nou videoclip. Se pare ca Minogue a fost surprinsa in timp ce mergea pe o motocicleta imbracata intr-o geaca de piele, cu o inima mare imprimata pe geaca.
Kylie Minogue a anuntat recent faptul ca va lansa compilatia The Best Of pe 4 iunie in Marea Britanie si pe 19 iunie in SUA. Compilatia include hituri precum “Can’t Get You Out Of My Head”, “Spinning Around” and “Wow”. Se pare ca in aceasta compilatie nu s-a facut nicio referire la cel mai nou single al artistei de saptamana aceasta.
Kylie Minogue va fi, de asemenea, prezenta si la concursul The Voice UK, unde isi va promova cele mai noi hituri ale sale.

Text: Andreea Popescu