Kylie Minogue, rasplatita pentru lupta impotriva cancerului la san

1awbjgiqCantareata Kylie Minogue, supranumita si printesa pop a primit doctoratul de onoare in stiintele medicale, pentru activitatea sa in ceea ce priveste cresterea gradului de constientizare a cancerului la san. Frumoasa Kylie a fost diagnosticata de cancer la san in anul 2005, insa a avut puterea sa lupte impotriva acestei afectiuni, si a reusit sa o invinga.

Desi Minogue a suferit o interventie chirurgicala si a trecut prin chinurile chimioterapiei, acum ea poate zambi cu incredere si se poate gandi la viitor. In urma mediatizatului diagnostic, Kylie le-a incurajat pe femei sa isi faca regulat controale, pentru a depista la timp potentialele probleme.

Datorita eforturilor depuse pentru a le informa pe femei despre riscurile cancerului de san, superstarul Kylie a primit un titlu onorfic din partea Universitatii din Chelmsford, situata in sudul Angliei. La sfarsitul ceremoniei la care a participat, diva a declarat ca lupta impotriva cancerului a facut-o sa aprecieze mai mult suportul moral de care au nevoie pacientele.

Text: Ruxandra Raica