La 13 ani de la infiintare, Animal X isi propune sa recucereasca cei peste 1 milion de fani

animal_x_foto_1Luna mai marcheaza revenirea in forta a trupei Animal X printr-o serie de evenimente prin care celebreaza cei 13 ani de activitate de-a lungul carora s-au reinventat fara a se incadra intr-un singur stil muzical, abordand o fuziune de stiluri pornind de la pop rock si rock alternativ pana la drum and base, dubstep si electro.

Si pentru ca vor ca in acest an sa-si recucereasca cei peste 1 milion de fani, au pregatit aceasta relansare inca de la inceputul anului, oferind fanilor de 1 martie single-ul “Doar tu si eu” care a inregistrat vizualizari-record intr-un timp foarte scurt pe YouTube (in prezent, peste 1.600.000) si a generat o serie de aprecieri din partea celor care “au crescut pe muzica Animal X”.

Inspirati de fani prin comentariile online la balada “Doar tu si eu”, Animal X vor canta o serenada sub balconul fanei care a primit cea mai frumoasa declaratie de dragoste. “Sub balcon iti vom canta o serenada” a fost unul dintre cele mai inedite evenimente Facebook si puteti asista la cel mai romantic gest al momentului joi, 10 mai, la ora 21.30, in fata hotelului Rembrandt din Centrul Vechi al Bucurestiului, unde Animal X va canta in premiera remixul piesei “Sa pot ierta”.

Imbinand nota romantica cu ecologia, ai caror militanti sunt inca din 2006, Animal X va sustine un concert-eveniment la clubul Tribute in data de 17 mai, la ora 22.00. Invitatii si publicul vor pasi pe covor de iarba asternut din strada pana la intrarea in club, vor participa la un concert unplugged intr-un decor de flori albe si lumanari, isi vor pune o dorinta si vor sufla in lumanarile din tort impreuna cu Animal X si, la final, pentru a anula amprenta de carbon a evenimentului, vor primi cadou un arbust de liliac alb.

 

Text: Ruxandra Raica