La 53 de ani, Madonna isi arata sanii fara probleme

Madonna_Hot_PrettyMadonna a socat publicul intr-un concert sustinut la Istanbul, cand si-a dezvelit unul dintre sani pe scena, in vazul tuturor. Acest gest i-a atras o multime de critici, iar unii spun chiar ca Madonna face astfel de lucruri pentru ca este disperata dupa atentie. Altii spun ca artista vrea sa se convinga pe ea insasi si pe ceilalti ca varsta pe care o are nu o impiedica sa fie in continuare o femeie atragatoare din punct de vedere sexual.

Desi Madonna isi intretine corpul foarte bine si arata admirabil, gestul este considerat a fi totusi nepotrivit. Este bine cunoscuta pasiunea Madonnei inca de cand s-a lansat de a canta in tinute sumare si de a mima acte sexule pe scena. La fel s-a intamplat si la Istanbul, cand a aparut intr-un sutien transparent si intr-o pereche de pantaloni, dansand alaturi de un dansator aproape gol.

Poate nimeni nu s-ar fi sesizat daca Madonna s-ar fi oprit aici, insa aceasta a mers si mai departe, aratandu-si sanul intr-un gest menit poate sa arate ca Madonna de acum este o versiune mai atragatoare si mai sexy a ei cand era tanara. Urmareste si tu filmarea de la concert si spune ce parere ai: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2157118/Madonna-causes-controversy-flashes-boob-performance-Istanbul.html

 

Text: Bianca Badescu