La 71 de ani, Al Pacino ar putea deveni din nou tata

-0a0a0a0a0aal-pacino-5489Iubita lui Al Pacino (71 de ani), Lucila Polak (32 de ani), a declarat ca si-ar dori sa aiba un copil cu actorul. Argentinianca mai are o fata de 14 ani, in timp ce Al Pacino are si el 3 copii din relatiile sale anterioare. Cu toate acestea, Lucila spune ca, de multe ori, isi imagineaza ca va face un copil cu actorul. ”Sunt momente in care ma gandesc: n-ar fi minunat sa mai avem un copil? Pentru ca sunt intr-un punct in care m-as bucura foarte mult de maternitate. Femeile din Argentina au foarte bine dezvoltat instinctul matern, probabil de asta se si indragostesc barbatii de noi”.

Pe de alta parte, argentinianca se teme putin ca isi va pierde din nou libertatea pe care o are si va avea de infruntat multe nopti fara somn, cand va mai face un copil. In ciuda diferentei mari de varsta dintre ea si Al Pacino, Lucila nu isi face probleme si spune ca diferenta nu se simte, pentru ca actorul are o inima tanara. “Are o varsta emotionala mult mai tanara, iar rutina sa zilnica seamana mai mult cu cea a unui barbat de 40 de ani, decat cu a unuia de 80. Si este incredibil de sexy, nimeni nu poate nega asta, nu-i asa?”, a glumit Lucila.

Desi se gandesc sa conceapa un copil, cei doi nu planuiesc sa se casatoreasca si spun ca relatia lor functioneaza perfect asa. Ramane sa vedem daca Al Pacino va demonstra ca este inca tanar, devenind din nou tata la peste 70 de ani.

Text: Bianca Badescu