“La Capricieuse”, prima colectie de rochii a Emmei Zeicescu

_DSC0802Prezentatoarea Realitatea Tv, Emma Zeicescu, a lansat prima colectie de rochii “La Capricieuse”, a brandului Zellia by Emma Zeicescu. Colectia “La Capricieuse” imbina jovialitatea tinereasca a unui look casual cu glamourul nepretuitei rochii de cocktail, avand ca sursa de inspiratie spiritul francez, caracterizat prin simplitate, mister si rafinament.

Emma a ales tesaturi nobile, menite sa flateze silueta feminina precum: jerse cu matase, voal de matase, dantela si voal de lana, toate aceste tesaturi avand o cromatica eleganta, de la fuchsia, verde-smarald, bej si negru la rosu aprins.

Colectia se adreseaza femeii care este constienta de puterea sa de seductie, care isi cunoaste atuurile si care nu are nevoie de opulenta vestimentara pentru a pasi increzatoare pe strada.

“Nu ma erijez in postura unui designer! Nu asta a fost miza mea cand m-am gandit sa creez o colectie de rochii, ci mi-am dorit foarte mult sa pot reinvia eleganta siluetei de altadata, prin suflul prezentului. Vreau ca Zellia sa constituie o alternativa pentru acele femei ce isi doresc tinute care sa frapeze prin simplitate. Am ales Franta ca sursa de inspiratie pentru ca reuseste atat de armonios sa imbine dezbracarea de orice reguli cu invaluirea intr-un mister greu de descifrat, dand nastere unei femei cu atitudine, puternica si seducatoare!”, a declarat frumoasa Emma.

 

Text: Ruxandra Raica