La ce pofteste Ela Craciun in timpul sarcinii

Ela Craciun este insarcinata in patru luni si va deveni mama in luna noiembrie. Vestea i-a bucurat nespus pe sotul si pe cei doi copii ai sai, Alex si Alesia, acestia din urma asteptand cu nerabdare momentul cand isi vor vedea fratiorul sau surioara pentru prima data.

Bloggerita s-a confruntat in primele luni de sarcina cu stari de rau si greturi matinale, dar si cu pofte care mai de care mai neasteptate.

Vedeta TV pofteste in prezent la alimentele pe care le adora cand era mica. Mai exact, painea proaspata cu unt si cu sare, lucru care o surprinde foarte mult, in conditiile in care se astepta sa ravneasca dupa dulciuri pline de zahar si calorii.“Ravnesc la alimentele pe care le adoram cand eram mica”

„Anul trecut am reusit sa scap, cat de cat, de o asa-zisa dependenta de dulciuri. La acea vreme nu exista zi in care sa nu ravnesc dupa o felie de tort, pe care o si savuram, de multe ori, seara, tocmai cand nu este indicat pentru silueta. Am reusit sa scap de acest obicei, insa acum, primind vestea ca sunt din nou insacinata, m-am gandit ca poftele de atunci vor reveni, la o intensitate mai mare”, a povestit viitoarea mamica.

 5 alimente pe care trebuie sa le consume o femeie insarcinata

A ramas insa surprinsa sa constate ca nu ravneste dupa dulciuri, ci dupa alimente sarate. Ceea ce nu se intampla in trecut. „Acum, pur si simplu, imi doresc sa ma desfat cu o felie de paine proaspata cu unt si cu sare, ceea ce imi placea sa mananc in copilarie. Ramane sa vedem daca se vor schimba gusturile si, in lunile urmatoare, ma voi orienta catre alte delicii”, povesteste Ela Craciun.

Ela Craciun, supranumita in mediul online si SuperMom, prin prisma proiectelor sale de informare corecta a mamicilor din Romania, spune ca familia este cel mai important pilon al vietii sale si ca, de mic copil, visa sa aiba  familie mare si fericita. Acesta marturiseste ca va ramane in continuare extrem de activa, ducandu-si la capat proiectele.

Text: Iulia Mirica