La ce varsta au cunoscut vedetele de peste Ocean succesul?

Principala - restul pozelor in dreptul paragrafelor cu numele lorDesi ai putea tinde sa crezi ca unele personaje au devenit celebre in diverse productii de la Hollywood in perioada adolescentei, acest lucru nu este adevarat. Nume mari ale industriei cinematografice si-au castigat popularitatea abia atunci cand au trecut de a doua tinerete.

Adevarul este ca exista foarte putine vedete de peste Ocean care sa fi avut destinul lui Jennifer Lawrence, care a castigat un premiu Oscar la doar 22 de ani. Pentru unii, rolurile in care au fost distribuiti de-a lungul timpului le-au schimbat viata din toate punctele de vedere. Cititi mai jos care sunt vedetele care ne arata ca nu este niciodata prea tarziu pentru a-ti realiza visul la Hollywood.

  • Connie Britton – 46 de ani

Chiar daca actrita Connie si-a facut debutul in cinematografie la varsta de 28 de ani, in anul 1995, in filmul “McMullen Brothers”, norocul nu a fost de partea ei. Un an mai tarziu, a fost distribuita in “Jerry Maguire”, insa a fost eclipsata de talentul actoricesc al colegei sale, Renee Zellweger. Ea a devenit o figura familiara publicului la varsta de 40 de ani in filmul “Friday Night Lights”, in care a interpretat rolul sotiei antrenorului Taylor.

  • “Jon” Hamm – 41 de ani

Inainte de a reusi in domeniul cinematografiei, actorul Jonathan Daniel “Jon” Hamm a lucrat ca ospatar, dar si ca designer pentru o companie specializata in filme erotice. La varsta de 29 de ani, el a facut un prim pas in obtinerea unui rol in seria “Providence”, insa abia la 36 de ani a obtinut recunoasterea globala pentru rolul pe care l-a interpretat in drama “Mad Men”. Acest rol i-a adus un Glob de Aur pentru “cel mai bun actor” intr-un serial in anul 2008.

  • Kathryn Joosten – 72 de ani

Desi actrita Kathryn Joosten s-a stins din viata la varsta de 72 de ani, aceasta se numara printre marii actori de peste Ocean care au cunoscut succesul mai tarziu. Kathryn Joosten si-a inceput cariera la varsta mijlocie, dupa ce a lucrat in tinerete ca asistenta intr-un cabinet de psihiatrie. Desi la varsta de 40 de ani, Kathryn juca in diverse piese de teatru si interpreta roluri secundare in diferite filme, actrita a atins apogeul carierei sale abia la varsta de 50 de ani, dupa ce a fost distribuita in serialul “Neveste disperate”. Datorita interpretarii sale pline de profesionalism, a castigat primul sau premiu Emmy in 2005 si pe cel de-al doilea in 2008, la categoria “cea mai buna actrita cu statut de invitat intr-un serial de comedie”, pentru rolul Karen McCluskey din serialul “Neveste disperate”.

  • George Clooney – 51 de ani

Ei bine, acum este momentul adevarului. Desi nu pare, si cel mai ravnit burlac de la Hollywood a facut cunostinta cu celebritatea la o varsta inaintata. Desi l-am vazut in sitcomuri ale anilor ’80 precum “The Facts of Life” si “Roseanne”, Clooney a devenit un star abia la varsta de 33 de ani. Rolul ce l-a propulsat fruntas pe lista celor mai buni actori si care, totodata, i-a adus faima este rolul doctorului Douglas Ross din seria “ER”.

jessica chastain

  • Jessica Chastain – 36 de ani

Cu doua nominalizari la Oscar doi ani consecutiv, ai crede ca Jessica Chastain a stiut dintotdeauna ce este succesul si faima, insa actrita a cunoscut adevaratul succes la varsta de 34 de ani, gratie rolurilor din “Tree of Life” si “The Help” din anul 2011.

  • Sylvester Stallone – 66 de ani

Calea pe care a strabatut-o Sylvester Stallone a fost presarata cu obstacole. La varsta de 20 de ani, celebrul actor s-a vazut nevoit sa joace in cateva filme erotice pentru a-si putea permite sa-si plateasca chiria. Viata de actor si scriitor a acestuia s-a schimbat complet la 30 de ani, atunci cand a reusit sa-si vanda scriptul “Rocky” producatorilor si a castigat si rolul principal in film.

christina hendricks

  • Christina Hendricks – 37 de ani

Christina Hendricks si-a petrecut cea mai mare parte a vietii castigandu-si traiul jucand in filme de televiziune si obtinand roluri mici. Nu a avut noroc decat la varsta de 32 de ani (niciodata nu-i prea tarziu, zicem noi), atunci cand a fost distribuita in seria “Mad Men” in care a interpretat rolul lui Joan Harris, o secretara foarte atractiva.

 

Text: Andreea Popescu