La multi ani, “Tanar si nelinistit”! Serialul de suflet al romanilor implineste astazi 40 de ani

Cast PortraitSerialul care a rupt toate recordurile de audienta ale programelor difuzate in timpul zilei peste ocean si preferatul romanilor in timpul dupa-amiezelor petrecute in fata televizorului, “Tanar si nelinistit” a ajuns la venerabila varsta de 40 de ani si peste 10.000 de episoade difuzate in Statele Unite.

Serialul difuzat de ProTv inca din 1996 are 207 premii la activ si alte 508 nominalizari la festivalurile de profil, “Tanar si nelinistit” si este de 24 de ani consecutiv serialul de tip soap-opera preferat al americanilor, iar cifrele impresionante nu se rezuma la tara unde s-a nascut productia-fenomen. Difuzat in alte 31 de state din intreaga lume, serialul are milioane de fani fideli castigati datorita personajelor atragatoare si a conflictelor asezonate din plin cu dragoste, drama, razbunare si rasturnari uluitoare de situatie. Telespectatorii continua sa vizioneze cu sufletul la gura rivalitatea dintre familiile Newman si Abbott, detinatoarele a doua companii care se lupta pentru suprematia in industria cosmetica.

Difuzat pentru prima oara pe 26 martie 1973, “Tanar si nelinistit” este primul soap-opera care apare la televizor in format de inalta definitie.

Text: Andreea Popescu