La un an de la divorţ s-a împăcat cu fosta soţie

divorţ

La sfârșitul anului 2020, Andrei Ștefănescu anunța că a divorțat în secret de soția sa, iar la scurt timp aceasta s-a afișat alături de chef Enzo Aiello, nepotul lui Joshua Castellano.

Iată însă că la sfârşitul anului 2021 Andrei şi Antonia au hotărât să formeze din nou o familie!Un divorţ fără motiv

Divorţul lor a survenit în septembrie 2019, după doar un an de căsătorie și șapte de relație. Băiatul lor, Ayan Andrei, care a rămas în grija Antoniei, s-a născut pe 25 februarie 2017. Anunțul divorțului celor doi a fost făcut chiar de ei printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare. Atât Andrei, cât și Antonia au postat același mesaj prin care le-au împărtășit fanilor că povestea lor de dragostea a ajuns la final.

Întrebat în emisiunea Xtra Night Show care sunt motivele pentru divorţ, Andrei Ștefănescu spunea la vremea aceea că nu a avut niciodată motive cu adevărat plauzibile pentru care să ajungă la divorț cu Antonia.

„Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura”.

Relația cu fiul lui, mai bună după divorţ

„Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva.  Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoare. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a completat cântărețul.

Catena întâmpină mămicile, dar şi femeile care se pregătesc să rămână însărcinate, cu cardul Mama şi Copilul cu preţuri mici pentru mamici.

Sunt din nou o familie

Recent, într-un interviu acordat cancan.ro, fostul partener al Antoniei, Enzo Aiello, a dezvăluit că informațiile referitoare la împăcarea dintre Andrei și Antonia Ștefănescu sunt adevărate, căci cei doi formează din nou o familie. „A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, a fost o experiență minunată, cu o persoană extraordinară! Nu comentez împăcarea cu Andrei, este alegerea lor, viața lor, sunt o familie, nu mă privește! Am investit foarte multă energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, viața mea, creierul meu”, a menționat Vincenzo Aiello.

Cristina Dudău