Lady Gaga a dat sase bilete gratuite la concertul sau din Bangkok

Lady-Gaga-lady-021Lady Gaga s-a simtit prost fata de fanii ei din Thailanda dupa ce a facut o declaratie deloc frumoasa la adresa oamenilor din Bangkok. Declaratia artistei a starnit furia thailandezilor, care s-au simtit insultati de parerea pe care artista o are despre tara lor.

“Abia am ajuns in Bangkok! Sunt pregatita pentru tipetele celor 50.000 de monstri thailandezi. Vreau sa hoinaresc printr-un bazar (lady market) si sa cumpar un Rolex contrafacut!”, a scris diva pe reteaua de socializare, la scurt timp dupa ce a aterizat cu avionul privat.

Pentru a-si mai linisti fanii, cantareata a participat la un spectacol in Thailanda, inainte de show-ul pe care il avea pe Stadionul National Rajamangala. Dupa spectacol, Gaga a urcat pe scena pentru a felicita tinerii artisti interpreti sau executanti si pentru a inmana sase bilete la concertul ei, potrivit cotidianului WENN.

Nipon Boonmasuwan, directorul cabaretului unde a avut loc spectacolul, a declarat entuziasmat pentru ziarul Thairath: “Un milion de oameni platesc sa o vada pe Lady Gaga in carne si oase la un concert, dar acum Lady Gaga a platit pentru a vedea spectacolul nostru”.

Pentru a le arata fanilor ca s-a inselat cu privire la parerea ce o avea despre tara lor, Lady Gaga a postat un mesaj pe pagina sa oficiala in care s-a declarat entuziasmata si totodata uimita de ceea ce a vazut la spectacol.

 

Text: Andreea Popescu