Lady Gaga a depasit cu succes operatia la sold

Lady-gaga-stage1 6 1676896aIn cele din urma, inevitabilul s-a produs, iar Lady Gaga a ajuns sub bisturiu. Si nu pentru o imbunatatire a aspectului fizic, ci din cauza unor probleme ale articulatiilor. Pentru cei care nu stiu, Lady Gaga a fost internata de curand in spital, unde a fost diagnosticata cu sinovita – inflamatie severa a articulatiilor.

In cele din urma, Gaga a suferit o operatie la sold, pe 20 februarie, operatie ce a fost un succes. Si pentru ca fanii sai sunt cei mai importanti, Gaga a postat pe contul sau de socializare ca tocmai se pregateste sa intre in sala de operatii. Imediat dupa operatie, Lady Gaga a postat o fotografie cu caruciorul cu rotile pe care il foloseste, mentionand faptul ca acesta poarta numele de “Emma”.

Din cauza acestei reale probleme, cantareata s-a vazut nevoita sa isi anuleze concertele pe care le avea programate pentru turneul mondial “Born This Way”. Conform tabloidelor de peste Ocean, amanarea concertelor ar putea duce la pagube de milioane de dolari. 

Text: Andreea Popescu