Lady Gaga a pus capat relatiei cu iubitul ei

Lady Gaga a pus capat relatiei cu iubitul eiDesi au circulat zvonuri conform carora cei doi si-ar fi facut planuri de casatorie, cantareata Lady Gaga a decis sa puna capat relatiei cu iubitul ei, actorul Taylor Kinney.

Se pare ca excentrica artista in varsta de 26 de ani a ales sa puna cariera pe primul loc, fiind nevoita sa ia o pauza in relatia cu Kinney. “Ea urmeaza sa plece intr-un turneu international pana anul viitor si a realizat ca nu se poate concentra pe ambele lucruri.

Din pacate, nu exista timp pentru asta, munca o solicita in totalitate”, a declarat un apropiat al artistei. Mai mult, se pare ca Lady Gaga nu era pe deplin multumita de cum evolua relatia cu acesta.

“Taylor nu era implicat in totalitate, era egoist si nu o completa pe Gaga. Ea era multumita de faptul ca statea cu tipul sexy, vanat de toate femeile, insa aceasta relatie nu avea un viitor”, a continuat aceeasi sursa.

 

Text: Alexandra Lupu

mai 15th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate