Lady Gaga, data in judecata de catre o companie de jucarii

Lady Gaga, data in judecata de catre o companie de jucariiCantareata Lady Gaga si echipa de management a acesteia au fost acuzati de catre MGA Entertainment ca ar fi solicitat sa indeparteze un cip de voce al unei papusi realizate dupa chipul si asemanarea artistei, ceea ce inseamna ca lansarea papusii planuita anul acesta de Craciun ar trebui sa fie amanata.

Compania sustine ca vedeta a actionat in cunostinta de cauza deoarece nu vrea ca papusa sa apara pe piata pana cand noul sau album, dar si parfumul sau nu vor fi lansate, in anul 2013.

Papusa, care ar fi trebuit sa aiba capul detasabil si ochi de pisica, este asadar marul discordiei. Pe de alta parte, un reprezentant al cantaretei a declarat ca disputa a fost de fapt intre MGA si Bravado – parte a casei de discuri Universal, sub aripa careia se afla Gaga, si ca nu exista niciun motiv legitim pentru care artista sa fie adusa in discutie.

Pe langa daunele pe care le cere MGA, compania a solicitat ca papusa sa fie distribuita in formatul actual.

 

Text: Ruxandra Raica

iulie 27th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate