Lady Gaga – desemnata Fashion Icon de catre Consiliul Designerilor Americani

gagaIn cadrul CFDA Fashion Awards, o gala a modei realizata de catre Consiliul Designerilor Americani in New York, Lady Gaga a primit premiul Fashion Icon, pentru tinutele si aparitiile sale excentrice. Lady Gaga a fost anuntata prin SMS ca este castigatoarea acestui premiu chiar de Anna Wintour, editor la Vogue US si in acelasi timp controversatul personaj al romanului Diavolul se imbraca de la Prada.

In discursul de multumire, Lady Gaga a povestit cum a confundat-o pe Anna Wintour atunci cand a primit mesajul de la aceasta mesajul care o anunta ca a castigat: “ Sunt incantata sa te anunt ca ai castigat premiul CFDA Fashion Icon”. Gaga a crezut ca cea care i-a scris este stilista ei, pe care o cheama tot ana, asa ca i-a raspuns intr-un mod nu chiar potrivit: “Da, bitch, am reusit.”

gaga2

Tinuta cu care Lady Gaga si-a facut aparitia a fost bineinteles una excentrica: o rochie neagra cu trena, scurta in fata si extrem de decoltata, facuta la comanda de Thierry Mugler. In stilu-i caracteristic, Lady Gaga n-a putut sa stea prea mult in tinuta cu care a venit si s-a dezbracat, ramand intr-un body transparent de voal prin care ii se vedea perfect posteriorul din care ieseau…tepi.

Text: Bianca Badescu

Foto: gossipcenter.com