Lady Gaga face afaceri direct din… cada

Lady-GagaDe ce se zice ca cele mai bune decizii sunt luate atunci cand stai relaxat in cada, acoperit cu apa si multa, multa spuma? A, da, poate pentru ca si Lady Gaga apeleaza la aceasta metoda de concentrare. Da, poate suna putin ciudat, dar se pare ca excentrica artista asa ia deciziile.

Contactata de solistul trupei The Rolling Stones, cantareata nu a mai asteptat sa-si termine baia si a vorbit cu acesta direct din cada. Telefonul din partea lui Mick Jagger era unul destul de important avand in vedere ca cei doi artisti trebuiau sa cada de acord asupra duetului pe care il vor face impreuna. Se pare ca Lady Gaga va lua parte la concertul de aniversare a 50 de ani de activitate muzicala a trupei The Rolling Stones.

“Gaga nu a vrut sa piarda apelul lui Mick, asa ca a raspuns, chiar daca facea baie”, a declarat o sursa pentru cotidianul “The Sun”. “Ei au vorbit pe larg despre ceea ce se va intampla la concert.”

La concertul celor de la The Rolling Stones vor lua parte si Bruce Springsteen si The Black Keys. Concertul se numeste “One More Shot” si va avea loc pe 15 decembrie la Newark’s Prudential Centre in New Jersey.

 

Text: Andreea Popescu