Lady Gaga, imagini emotionante cu copiii din Rio de Janeiro

rexfeatures_1964425dLady Gaga a luat o pauza de la repetitiile pentru turneul ei mondial actual pentru a juca fotbal cu copiii din Ipanema, Rio de Janeiro.

Interpreta single-ului “Bad Romance”, in varsta de 26 de ani, este in prezent in Brazilia pentru promovarea turneului ei “Born This Way Ball” si a fost surprinsa jucand fotbal cu niste copii.

Diva, care a suferit o schimbare de look majora, trecand de la culoarea blonda a parului la cea roz, a postat, pe site-ul sau oficial, o poza in care imbratisa niste copii, la care a adaugat un mesaj graitor: “Pur si simplu minunat”.

Si pentru ca fanii sai sunt cei mai importanti, Gaga le-a declarat acestora pe Twitter ca a avut parte de cea mai grozava zi din viata sa: “Astazi a fost cea grozava zi pe care am avut-o vreodata. A fost atat de minunat aici incat nu voi putea uita niciodata Rio. Am jucat fotbal si copiii se pricep foarte bine la acest sport, a fost o nebunie!”.

Lady Gaga a donat recent 1 milion de dolari pentru ajutarea oamenilor ce au avut de suferit de pe urma uraganului Sandy.

 

 

Text: Andreea Popescu