Lady Gaga isi imprumuta vocea si infatisarea in serialul animat The Simpsons

lady-gaga-simpsons_meatDaca credeai ca excentrica Lady Gaga le-a incercat pe toate, atunci te inseli. Se pare ca vedeta internationala isi va imprumuta vocea si infatisarea in serialul The Simpsons, in episodul intitulat “Lisa Goes Gaga”.

Conform declaratiilor facute de creatorul show-lui, Matt Groening, Lady Gaga va schimba 18 costumatii diferite pe parcursul episodului. Se pare ca pe Matt l-au atras in special costumatiile divei si faptul ca aceasta reprezinta cel mai renumit personaj din lumea muzicii la ora actuala.

“Inca de la inceputul serialului mi-am dorit sa avem un personaj celebru din vremurile noastre prezent in show, iar acesta este Lady Gaga. Este foarte greu sa ajungi la nivelul realitatii in ceea ce o priveste, dar sunt sigur ca vom face ceva la fel de spectaculos precum garderoba ei.”

Desi este foarte dificil sa o intruchipezi pe Lady Gaga intr-un personaj galben de desene animate, se pare ca acest lucru nu este simplu, dar nici imposibil de facut pentru Matt: “Este foarte dificil sa o intruchipam pe Lady Gaga exact asa cum este in realitate, dar ne vom gandi la ceva ce, cu siguranta, va fi la fel de neverosimil ca garderoba ei”.

In serial, diva soseste in orasul Simpsonilor pentru a o invata pe fiica lor cea mare, Lisa, sa aiba mai multa incredere in ea. Pe durata episodului, Gaga in versiunea animata o incurajeaza pe Lisa si ii explica faptul ca este ok sa fii diferit, unic.

In ceea ce priveste aparitia divei in acest serial animat, se pare ca nu doar ea este fan The Simpsons, ci si tatal ei. “Cred ca e cel mai cool lucru pe care l-am facut vreodata. Tata va face tumbe de bucurie”, a spus artista.

Text: Andreea Popescu