Lady Gaga, parodiata de cei de la Die Antwoord

ladygaga2_nepuy_1Lady Gaga a fost luata in ras de membrii trupei Die Antwoord, trupa ce are mare succes si care provine din Africa de Sud. Se pare ca membrii trupei au realizat o parodie dupa aparitiile exagerate ale artistei in cel mai nou videoclip al lor.

In videoclipul piesei “Fatty Boom Boom”, unul din membrii trupei este imbracat intr-o rochie din carne, lucru ce a fost asociat imediat cu aparitia artistei de la Video Music Awards, unde a fost imbracata in carne cruda. Pe parcursul clipului, Lady Gaga in varianta masculina este rapita, impuscata, molestata de un leu (pentru halcile de carne de pe ea) si da nastere unui gandac intr-un cabinet stomato-ginecologic.

Vazand videoclipul, excentrica Lady Gaga s-a simtit ofensata si a postat pe site-ul sau oficial un mesaj la adresa membrilor grupului Die Antwoord, in care ii ataca cu faptul ca, desi au parodiat-o, acestia  nu au reusit sa ajunga la performanta sa.

“Eu sunt o ciudata, si voi la fel, insa nu ati ajuns la performanta de a vinde mii de bilete la concertele voastre. Cred ca nu a fost o idee prea buna sa-mi aratati ca nu ma placeti.”

Se zvoneste ca Die Antwoord au raspuns invitatiei facute de Lady Gaga de a canta in deschiderea catorva concerte din turneul ei de anul acesta cu acest videoclip. Se pare ca sud-africanii s-au simtit jigniti de invitatia facuta de Gaga, motiv pentru care, drept raspuns, au realizat acest videoclip.

Va lasam pe voi sa va dati cu parerea daca parodia aduce sau nu, catusi de putin, cu Lady Gaga.

 

 

 

Text: Andreea Popescu