Lady Gaga, pozata nud in toaleta

i4ca5fb3e8f25d_700Cand nu mai stii ce sa faci ca sa apari pe prima pagina a tabloidelor, faci poze in toaleta. Si nu orice fel de poze, ci unele in care esti nud si stai pe wc. Aceasta se pare ca este cheia succesului si a mentinerii pe prima pagina a ziarelor in viziunea controversatei Lady Gaga.

Dat fiind ca a trecut aproximativ o saptamana de cand a tinut prima pagina a ziarelor de peste Ocean, atunci cand si-a ras jumatate din parul de la ceafa, crezand ca astfel ii va aduce un omagiu mamei decedate a unui bun prieten de-al ei, acum trebuia sa faca ceva cu care sa iasa si mai mult in evidenta. Astfel, Lady Gaga s-a descotorosit de hainele de pe ea si s-a asezat pe wc unde s-a lasat pozata de bunul sau prieten, fotograful Terry Richardson. Poza a fost ulterior postata de catre artist pe site-ul sau oficial Little Monsters. Desi in urma cu putin timp, interpreta celebrului single “Bad Romance” a provocat controverse in randul fanilor din Amsterdam unde, in timpul unui concert, si-a aprins o tigara cu marijuana pe scena, se zvoneste ca si in poza postata, diva ar avea aprinsa in mana tot o astfel de tigara. Mesajul pozei, “Lady Gaga Unretouched # 2”, a starnit si el reactii negative din partea fanilor. Criticile fanilor nu au intarziat sa apara, insa Lady Gaga a facut fata cu succes raspunzandu-le acestora ca nimeni nu este urat, indiferent de masura pe care o poarta la haine.

“Pentru toate fetele care cred ca sunt urate doar din simplu motiv ca nu poarta dimensiunea 0 la haine: TU esti frumoasa, societatea in care traim este urata”, a scris Lady Gaga.

Ce parere ai despre poza postata de artista? Crezi ca a reusit sa transmita mesajul pe care si l-a dorit?

 

Text: Andreea Popescu