Lady Gaga: primul utilizator Twitter cu peste 10 milioane de fani

Lady Gaga: primul utilizator Twitter cu peste 10 milioane de faniLady Gaga a devenit prima persoana din lume care este urmarita de peste 10 milioane de internauti pe Twitter, au anuntat reprezentantii acestei platforme de microblogging. Chiar si asa, acesta nu este singurul record online al cantaretei. Tot ea este prima persoana care a atins 10 milioane de fani pe Facebook si prima persoana care a reusit sa genereze 10 miliarde de afisari pe YouTube.

Diva, in varsta de 25 de ani, a declarat intr-un mesaj pe Twitter: „Wow… 10 milioane de monstri! Sunt fara cuvinte, am reusit! Sufar de cat de mult va iubesc. Parasesc Londra zambind”.

Pe locul al doilea la numarul vizitatorilor pe conturile de socializare se afla un alt star al muzicii pop, Justin Bieber, cu 9,7 milioane de fani. Pe locurile urmatoare se claseaza Barack Obama cu 8,02 milioane de fani, Britney Spears cu 7,8 milioane de fani si Kim Kardashian cu 7,5 milioane de fani.

 

Text: Andreea Popescu

 

ianuarie 23rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate