Lady Gaga si-a amanat 4 concerte din cauza unei probleme grave de sanatate

Lady-GagaCu vesti proaste si multa tristete se pare ca se confrunta cantareata Lady Gaga in aceste momente. Conform tabloidelor de peste Ocean, se pare ca tanara cantareata in varsta de 26 de ani sufera de sinovita – o inflamatie a articulatiilor care o impiedica sa mai poata sta in picioare.

Din cauza acestei afectiuni, Lady Gaga s-a vazut nevoita sa isi amane patru concerte programate in turneul „Born This Way Ball”. Cantareata le-a marturisit fanilor sai ca aceasta boala a impiedicat-o sa mai poata sustine concertele programate in Chicago (doua concerte), precum si in Detroit si Hamilton.

“Imi pare atat de rau incat nici nu stiu ce sa va spun. Sunt total devastata si disperata. Am ascuns aceasta accidentare si durerea resimtita in fata colaboratorilor mei, in ultima luna, sperand ca ma voi vindeca, dar dupa concertul de aseara, am constatat ca nu pot sa mai merg”, a explicat cantareata americana intr-un comunicat oficial.

Turneul mondial “Born This Way Ball” se afla in plina desfasurare de doi ani si, potrivit purtatorului de cuvant al cantaretei, aceasta are programate concerte pana pe 20 martie.

 

Text: Andreea Popescu