Lady Gaga si Bradley Cooper: Dragoste sau Prietenie?

Foto: Lady Gaga si Bradley Cooper la Gala Premiilor Oscar

Lady Gaga si Bradley Cooper s-au cunoscut la o conferinta de presa cu ocazia Festivalului de Film de la Venetia in august 2018, atunci au si discutat despre posibilitatea de a lucra impreuna la proiectul „A Star Is Born”.

Mai tarziu, cantareata a povestit reporterilor de la Vanity Fair cum a decurs prima seara petrecuta la ea acasa: „Din momentul in care a venit la mine acasa si am deschis usa, am inchis ochii si am simtit o conexiune imediata cu el”.

Foto: Gloria Campano, Bradley Cooper si Irina Shayk


Cooper casatorit

Colaborarea dintre cei doi a starnit multe zvonuri despre faptul ca, de fapt ei, intre ei ar fi mult mai mult decat prietenie. Mai mult de atat, dupa spectacolul oferit la Gala Premiilor Oscar, nu doar presa a facut speculatii in legatura cu relatia dintre cei doi, ci si fanii acestora, in ciudat faptului ca Bradley este casatorit cu supermodelul rus, Irina Shayk, iar Gaga era logodita la momentul acela.

Gaga a raspuns zvonurilor

Dupa zeci de zvonuri si speculatii referitoare la relatia dintre cei doi, care se pare ca e strict profesionala si de prietenie, Lady Gaga a raspuns in sfarsit, referitor la acest subiect in cadrul unei emisiuni la o televiziune americana: „ In primul rand, social media este un fel de pubela internetului si ce fac ei pentru cultura pop este de-a dreptul naucitor. Da, intr-adevar oamenii au vazut iubire intre noi… si ce? Este o melodie de dragoste. Filmul A Star Is Born are o poveste de dragoste si de aceea am fost nevoiti sa fim conectati in permanenta, sa avem chimie… Uite, l-am imbratisat de foarte multe ori pe Tony Bennett si timp de trei ani am fost in turneul mondial, am cantat melodii de dragoste… asta nu inseamna ca suntem mai mult decat prieteni”

Gaga si-a incheiat declaratia: “Sunt un artist si cred ca am facut o treaba buna … v-am pacalit!”

Text: Iulia Mirica