Lady Gaga sufera de „sleep texting”

Lady Gaga sufera de „sleep texting”Se pare ca Lady Gaga a dezvoltat o noua forma a somnambulismului, numita  „sleep texting”.  Aceasta forma de somnambulism se manifesta la cei care au atatea de facut in timpul zilei, incat nici noaptea, in somn, nu se pot relaxa complet. Ei bine, asa s-a intamplat si in cazul cantaretei in varsta de 25 de ani. Se pare ca, in timp ce dormea, diva i-a trimis mesaje mamei sale, in care ii spunea “sorry” (imi pare rau), si unui prieten – caruia i-a insiruit jumatate din alfabet.

Pentru a ne convinge ca acest lucru este adevarat, un prieten al artistei a declarat ca diva habar nu are ca a trimis mesaje in somn. “Ea nici macar nu stie ca trimite mesaje in somn, pana cand nu ii demonstram ca asa a fost”, a declarat aceeasi sursa.

Ei bine, lasand-o la o parte pe Lady Gaga, intrucat intelegem de ce face aceste lucruri… cati dintre voi suferiti de “sleep texting”?

 

Text: Andreea Popescu

ianuarie 11th, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate