Lady Gaga vrea ferma Neverland a lui Michael Jackson

a-p_c-fcmaem_ejObsesia fata de o persoana te poate face sa cheltuiesti averi pe lucrurile care ii apartin. Asa se intampla si in cazul controversatei cantarete Lady Gaga, care a facut public faptul ca isi doreste sa cumpere faimoasa fermalui Michael Jackson, Neverland.

Interpreta celebrei melodii “Bad Romance” a declarat ca este fan inrait al regretatului Michael Jackson si ca isi doreste sa achizitioneze cat mai multe lucruri ce i-au apartinut regelui muzicii pop, conform tabloidului “The Sun”. “Lady Gaga este obsedata de Michael”, a declarat o sursa. “A devenit prietena buna si cu sora lui Michael, La Toya. Isi doreste mai mult decat orice sa achizitioneze ferma Neverland. Lady Gaga asteapta decizia copiilor lui Michael Jackson in ceea ce priveste vanzarea fermei, dat fiind ca acestia si-au petrecut toata copilaria acolo.”

Lady Gaga este cunoscuta ca fiind un mare fan al lui Michael Jackson. Aceasta trebuia sa apara pe scena cu el in Londra, in 2009, chiar inainte ca megastarul sa moara. “Trebuia sa apar cu Michael pe scena”, a spus Gaga la momentul respectiv. “Dar moartea lui Michael a fost devastatoare pentru mine, indiferent daca as fi mai mers sau nu in turneu cu el.”

Lady Gaga a cumparat pana in prezent 55 de articole care apartin cantaretului in urma unei licitatii ce a avut loc anul trecut.

 

Text: Andreea Popescu