Lana Del Rey are un nou look şi îi stă super!

Lana Del ReyZilele trecute, cântăreaţa americană, în vârstă de 35 de ani, şi-a surprins fanii de pe Instagram cu un nou look. Pe lângă faptul că perioada de carantinare i-a adus câteva kilograme în plus, Lana Del Rey s-a vopsit blond-şampanie.

https://www.instagram.com/p/CDPBxVeBZTI/?utm_source=ig_embed

Vedeta a încercat să-şi decoloreze singură părul, în pandemie, cu ajutorul unei lămâi, însă după lockdown a apelat la specialişti. Aceştia i-a deschis mai tare părul, cu produse mai save pentru textura firului.

https://www.instagram.com/p/CDW6H9TJ6Kq/

Însă artista nu este singura care a încercat să-şi facă schimbare de look în pandemie. Miley Cyrus, Bella Hadid şi Dua Lipa se numără printre ele. Vezi ce le-a ieşit de AICI!

Tu în ce culori ai încercat să-ţi vopseşti părul?Despre Lana Del Rey

Elizabeth Woolridge Grant, în vârstă de 35 de ani, cunoscută sub numele de scenă Lana Del Rey, este o cântăreață și compozitoare originară din New York. Ea a început să compună piese la vârsta de 18 ani și a semnat primul său contract cu 5 Points Records în 2007, lănsându-și primul album digital Lana Del Ray în ianuarie 2010.

La începutul primăverii, celebra cântăreaţă și Sean Larkin și-au încheiat relația care a durat șase luni. Lana Del Rey a confirmat relația lor în luna octombrie a anului trecut, după ce cei doi au fost văzuți în Central Park.  Motivul despărțirii este „programul lor încărcat”, deși în epoca coronavirusului, nimeni nu mai poate fi chiar atât de ocupat. Citeşte mai multe AICI.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram