Vedetele care şi-au făcut schimbare de look în izolare

Mai multe vedete ne-au surprins cu look-uri noi făcute în această pandemie.  Aproape că nu există zi fără ca una dintre ele să nu se tundă sau să se vopsească singure acasă. Unora le-a ieşit bine, altora, mai puţin.

Kylie Jenner este una dintre celebrităţile cărora rezultatul noului look a fost unul nefericit.  Însă există multe vedete cărora chiar le stă bine cu noua schimbare. Ţie cum ţi se pare?

Look a la Miley Cyrus

Bella Hadid

https://www.instagram.com/p/B_f4uXjggWO/

Dua Lipa

Vezi cum arată un look sustenabil în 2020!

Hilary Duff

View this post on Instagram

🤷🏼‍♀️yea.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Kendall Jenner

Uite ce look trebuie să adopţi acasă!

Selena Gomez

Kaia Gerber

View this post on Instagram

almost forgot about jeans

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Vedetele care şi-au mai schimbat look-ul în această perioadă mai sunt şi Georgia May Jagger, Pixie Geldof şi Ruby Rose. Vezi aici ce şi-au făcut la păr pentru vara asta!

Tendințele în ceea ce privește culoarea părului vin și pleacă în fiecare sezon. Totuși, un păr cu aspect natural și sănătos este mereu la modă. Aceasta este și ideea pe care hair stiliștii mizează în vara acestui an.

Află de AICI cum poţi să-ţi îngrijeşti singură părul, acasă!

Potrivit hair stiliștilor,  în ceea ce priveşte culoarea anului pentru păr este dată, de fapt, de o nouă tehnică, o reinterpretare a balayage-ului. Este vorba despre deschiderea părului care încadrează fața, pentru a oferi luminozitate. Genul de păr decolorat de soare. Șuvițele vopsite trebuie să fie cât mai subtile, culoarea fiind uşor mai deschisă decât restul părului.

Această tehnică evidențiază trăsăturile feţei, indiferent de forma ei sau de tunsoare. Look-ul nu necesită aranjarea zilnică a părului, ci doar după spălarea lui. 

Pentru un păr sănătos, încearcă şamponul cu keratină şi balsamul fortifiant.

Cea care a dat viaţă noului trend este Beyonce. 

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram

iunie 18th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate