Lansarea filmului „Avatar 2”- amanata cu patru ani

AVATAR_2_Pandora_Wallpaper_JxHyNu vreau sa fiu eu cea care aduce vesti proaste in randul iubitorilor filmului Avatar, dar… hei, mai bine aflati de la mine decat de la altcineva. Din pacate, se pare ca unul dintre producatorii peliculei, Jon Landau, a anuntat ca lansarea filmului Avatar 2 a fost amanata pentru anul 2016. Cu toate ca regizorul filmului cu cele mai mari incasari din istorie, James Cameron, anunta ca Avatar 2 va ajunge pe marile ecrane in 2015, producatorul Jon Landau, care mai are in palmares si productia Titanic, il contrazice, zicand ca filmul ar urma sa fie lansat abia in anul 2016.

Potrivit publicatiei Huffington Post, producatorul filmului a anuntat ca lansarea filmului se afla “la cel putin patru ani distanta” de momentul in care va ajunge pe marile ecrane.
„Noi nu mentionam date, insa s-a speculat ca in anul 2014 va fi lansarea, dar din pacate cred ca anul 2014 reprezinta o data dificila pentru terminarea proiectului”, a declarat unul dintre producatorii filmului.

Filmul „Avatar 2” va fi realizat cu tehnologii de ultima generatie, iar producatorul filmului a promis ca asteptarea va merita.

 

Text: Andreea Popescu