Laura Cosoi a nascut: iata prima imagine cu fetita ei

Laura Cosoi a devenit mama in aceasta dimineata, cand a nascut o fetita perfect sanatoasa. Indragita actrita este in culmea fericirii impreuna cu sotul ei, Cosmin Curticapean, pentru ca au putut sa-si tina in brate pentru prima oara fetita. Desi s-a zvonit ca ar fi trebuit sa nasca la sfarsitul lunii mai, fiica actritei s-a lasat asteptata si a venit pe lume azi, 11 iunie. Actrita in varsta de 36 de ani a fost o graviduta foarte activa si a muncit non stop inca de cand a aflat ca va aduce pe lume un copil. Pe parcursul sarcinii, Laura Cosoi a pregatit spectacole, proiecte noi, un serial si o carte.



A nascut natural

Vedeta a nascut natural si a anuntat deja numele micutei: Rita. Este un nume de origine spaniola, forma scurta a numelui Margarita, care inseamna cinste, onestitate si curaj. Incantata, actrita a publicat pe paginile ei de Facebook si Instagram si o imagine cu fetita ei, anuntand astfel public venirea pe lume a noului membru al familiei.

Inainte sa nasca, Laura s-a bucurat de un „pre-baby party” cu 40 de invitati, la care au participat familia si prietenii buni. „Curtea casei noastre s-a umplut de flori si lumanarele, de oameni fericiti, de copii si ganduri bune pentru cea mai mica dintre noi si atat de asteptata: sa vii sanatoasa pe lume, scumpa noastra!”, nota la acel moment Laura Cosoi pe blogul sau, http://lauracosoi.ro.

Rasfatata de sot

Laura Cosoi are o relatie implinita si a recunoscut nu o data ca sotul stie exact cum sa o rasfete. „Am nevoie de rasfat si Cosmin ma rasfata. E un om bun si cald, e foarte potrivit pentru mine. El stie cand sunt aglomerata si are grija. Dar ma rasfata in general, nu numai cand am eu proiecte solicitante. Pregateste micul dejun, mi-aduce cafeaua. Nu plec foarte des prin tara, dar el intelege de fiecare data, e ok cu asta. Isi pune si el calatoriile de afaceri atunci cand eu sunt plecata si nu e ca si cum ar sta acasa si m-ar astepta pe mine. Cand simtim ca nu am petrecut suficient timp impreuna vine si el cu mine”, declara Laura Cosoi la sfarsitul anului trecut.

Text: Iulia Mirica