Laura Cosoi si Smiley-Dragostea in pasi de dans

Laura Cosoi si Smiley-Dragostea in pasi de dansPe el il stiti din trupa Simplu. Pe ea din serialul „La bloc”. Pe amandoi din sitcomul „Cu un pas inainte”. Sunt frumosi, energici, indragostiti de dans, muzica si unul de celalalt. Povestea Laurei Cosoi si a lui Smiley (Andrei Maira) a inceput pe platourile de filmare. Un story pe care vi-l impartasim si dumneavoastra.

„Primul sarut a fost in videoclip”
Mai intai a existat doar o prietenie foarte frumoasa si bine sudata in urma lungilor filmari de pe platourile unde se turna „Cu un pas inainte”. „Ne-am indragostit in timp. Ne petreceam foarte mult timp impreuna si ne simteam bine unul in compania celuilalt. Luam masa in pauza de pranz, radeam si vorbeam despre orice. La inceput nu ne-am dat seama, fiind atat de buni prieteni, ca, de fapt, exista sentimente mai profunde, dar s-a legat o prietenie frumoasa, care s-a transformat intr-o poveste de dragoste cam la o luna dupa filmarea videoclipului. Practic, primul sarut a fost in clip.”
 
Sunt romantici si foarte indragostiti. „Timpul se comprima cand suntem doar noi doi. Se creeaza un univers special… nu conteaza foarte mult ce anume facem atata timp cat suntem impreuna.” Prima lor vacanta a fost la Barcelona. „Ne-am simtit foarte bine, ne-am plimbat pe Rambla, am mancat cea mai buna friptura din viata noastra, am vazut spectacole de flamenco. Aveam sentimentul ca eram doar noi doi pe lume.” si cum ar putea sa fie altfel cand universul se reduce la o singura persoana atunci cand iubesti?

Doamna si vagabondul
Ei, dar Laura a venit insotita de un amant fidel in acest joc: dansul. Avea 3 ani cand a luat primele lectii de dans. Mama sa era profesoara de gimnastica si de dans sportiv, asadar o atmosfera familiara pentru Laura care-si insotea mama la serviciu. „Intai am fost la Liceul de coregrafie si apoi m-am apucat de dans. Am participat la competitii si spectacole. Eram doar un copil, dar stiu ca-mi placea foarte mult sa dansez. Parca si acum aud pianul de la orele de balet. Dansul a fost modul meu de viata la un moment dat. Acum insa este doar un mod frumos de exprimare si o modalitate de a ajuta pe cineva. Participarea la emisiunea „Dansez pentru tine” a fost o noua provocare si o sansa de a implini niste visuri, si suntem foarte mandri si eu, si Andrei ca am reusit sa facem asta.” In frumosul dans al iubirii insa exista un echilibru. Nu conduce nici doamna, nici vagabondul sau, mai bine zis, fiecare cu randul. „Cred ca este foarte important ca intr-o relatie sa stii cand sa conduci si cand sa te opresti si sa-l lasi pe cel de langa tine sa preia controlul, iar mie imi place sa stiu ca el este barbatul si eu femeia, si in dans, dar mai ales in viata.”

Laura, muza pentru Smiley
Laura si Smiley au in comun totul: „Modul de viata, gandirea, aspiratiile, scopurile, radem tot timpul. De fapt, cu asta m-a cucerit Smiley. Cu faptul ca rade tot timpul. Inainte sa fim impreuna, daca ma intreba cineva cum este Smiley, raspundeam ca este ca mine.” Credeti ca Smiley nu vorbeste despre Laura? Ba da. Laura a fost si muza care l-a inspirat atunci cand a compus piesa „Designed to love you” si este piesa pe care a compus-o pentru primul album solo, „In lipsa mea”. „Laura reuseste sa ma surprinda de fiecare data, e surprinzatoare oricum si oricand, iar pentru noi amandoi este o surpriza placuta faptul ca suntem impreuna si ne place sa ne bucuram de fiecare lucru. Ea nu se supara niciodata pe mine si de cand suntem impreuna nu ne-am certat niciodata.”

Totul pare un vis prea frumos ca sa fie adevarat, nu e asa? Ei bine, subsemnata subscrie la cele relatate mai sus, pentru ca am stat intamplator in apropierea lor la un eveniment si este asa cum spun: respira dragoste prin toti porii. O poveste care speram sa nu se sfarseasca niciodata.

Text: Maria Bratu
Foto: Pro Tv.