Laurent Tourette prezinta tendintele de sezon in hairstyle

Laurent_Tourette_webLaurent Tourette a lansat la Paris, in luna februarie, tendintele sezonului primavara-vara 2012, in cadrul show-ului Haute Coiffure Française. Laurent Tourette a participat pentru al unsprezecelea an consecutiv si s-a numarat printre cei 9 hairstylisti care au realizat show-ul Haute Coiffure Française. Laurent Tourette a venit in Romania in anul 2004 si este ambasador oficial al L’Oreal Paris. A primit acest titlu dupa o serie de succese, devenind intai campion al Frantei la coafura, apoi campion european si mondial.

Haute Coiffure Française este un eveniment bianual de mare amploare, care are loc la Paris si la care participa peste 4000 de hairstylisti din 45 de tari invitate. Evenimentul este al doilea din lume axat pe aceasta tematica. Prima editie Haute Coiffure Française a avut loc inca din anul 1945. Evenimentul se desfasoara la Carroussel du Louvre. Este un eveniment exclusivist, iar accesul se face doar pe baza de invitatie. Urmatoarea editie la care va participa hairstylistul Laurent Tourette va avea loc in luna septembrie a acestui an, cand vor fi prezentate tendintele pentru sezonul toamna-iarna 2012.

Laurent Tourette isi desfasoara activitatea in salonul sau, alaturi de o echipa de profesionisti, intr-o vila cocheta in centrul Bucurestiului, pe strada Argentina nr. 50 (colt cu strada Paris). Clientii salonului pot beneficia de servicii variate de infrumusetare  – coafura-frizerie, manichiura-pedichiura, cosmetica-tratamente etc. Mai multe detalii despre salon, servicii si preturi, puteti gasi pe www.laurenttourette.ro.

 

Text: Andreea Popescu