Laurentiu Duta lanseaza single-ul “Raza de soare” feat. Kaira

Lauretniu Duta poza pentru comunicateLaurentiu Duta, unul dintre cei mai apreciati artisti romani, lanseaza single-ul “Raza de soare” feat Kaira – o tanara si talentata solista. Single-ul compus de catre Laurentiu Duta alaturi de Alex Pelin, este o balada de dragoste in care iubirea este asemanata cu o  “Raza de soare” a carei stralucire calauzeste pasii celor doi. 

Considerat un adevarat hitmaker, Laurentiu Duta este autorul a doua dintre cele mai difuzate single-uri ale momentului. Single-ul “Ecou” al frumoasei Elena Gheorghe este pentru a 5-a saptamana cea mai difuzata piesa, iar single-ul “In lipsa ta” interpretat de catre Andreea Banica feat What’s UP se afla in topul celor mai difuzate piese, conform Media Forest.
        In curand, Laurentiu Duta va pleca in turneul  Mix Music Evo ce include 18 orase incepand cu Pitesti 25 – mai, Slatina – 1 iunie, Ramnicu Valcea – 8 iunie, Craiova – 15 iunie,Targu Jiu  – 22 Iunie si Drobeta Turnu Severin 29 Iunie. Turneul va aduce pe aceeasi scena artisti de top ai muzicii dance din Romania. Pentru a asculta single-ul “Raza de soare” feat Kaira acceseaza

Text: Andreea Popescu