Lavinia Petrea e pasionata de machiaj

DSC 0425 resizeLavinia Petrea, una dintre frumoasele prezentatoare ale Stirilor ProTv de la ora 7:00, este pasionata de machiaj inca din adolescenta.

„Mi-am descoperit aceasta pasiune in liceu, chiar daca eu nu ma machiam mai deloc. Ma uitam in reviste si studiam atenta tehnicile de make-up prezentate in rubricile de frumusete”, dezvaluie vedeta ProTv.

Daca la acea vreme Lavinia isi testa abilitatile pe colega ei de banca, acum sora ei este cea care apeleaza cu incredere la serviciile frumoasei prezentatoare. An de an, Lavinia nu doar si-a perfectionat tehnica, ci si-a si completat trusa cu toate accesoriile potrivite pentru fiecare tip de machiaj in parte.

„Dupa ce am intrat in televiziune am furat meserie de la colegii de la make-up, cei care ne ajuta sa aratam bine si sa avem fete impecabile la televizor. Cum vedeam o pensula noua la Claudiu, colegul meu de la make-up, cum dadeam fuga si mi-o achizitionam, dar inca nu pot concura cu arsenalul lui de pictor”, isi aminteste amuzata Lavinia, care este adepta unei truse de machiaj cu putine produse, dar de calitate.

Text: Andreea Popescu