Le Lotus Bleu aduce un plus de tinerete pe chipul tau

Le Lotus Bleu 02Invitata fiind la renumitul salon Le Lotus Bleu, situat in centrul Bucurestiului, mai exact pe strada Coltea nr. 3, la etajul 1 al unei vile, cu mana pe inima va spun ca am fost putin sceptica in ceea ce priveste intalnirea mea cu Claudia Gilman, absolventa de Marketing si Relatii Internationale, dar care si-a gasit pasiunea in partea estetica a businessului.

 Aveam din trecut anumite temeri in ceea ce priveste tratamentele de infrumusetare, insa am zis sa mai incerc inca o data, pentru ca a treia oara este cu noroc, asa se zice in popor. Ei bine, zis si facut! Am intrat pe site-ul salonului, http://www.lelotusbleu.ro/, si am cercetat in detaliu toate procedurile puse la dispozitia clientilor. Intr-un final, m-am decis sa fac un tratament facial, si mai exact un drenaj limfatic manual. Aceasta tehnica presupune o cunoastere amanuntita a elementelor fiziologice intrucat procedeele drenajului limfatic respecta atat sensul curgerii limfei, cat si ritmul de circulatie prin vasele limfatice. Astfel,  procedeele se aplica de la segmentele proximale spre cele distale pentru a crea loc limfei care vine din partea distala. In acest sens se intensifica activitatea limfangiometrica a vaselor limfatice si apare asa-numitul efect al “palniei“. In plus, dureaza doar 20 de minute.

      De ce am ales aceasta procedura? Simplu, pentru ca, la fel ca si voi, imi incarc tenul zilnic cu fel si fel de produse de make-up, unele mai bune, altele mai putin bune, care, in timp, i-au daunat si pentru ca aveam fata foarte obosita. Satula de atatea incercari esuate de a-mi ajuta tenul sa se regenereze, am zis s-o fac si pe-asta. Drenajul limfatic se practica din vremuri stravechi, fiind mentionat ca metoda de tratament inca de pe vremea scolii medicale a lui Hipocrat, in anul 400 d.H.  Aceasta procedura lucreaza eficient la mentinerea circulatiei limfatice la nivel facial si are un rol extrem de important in sanatatea tenului. O circulatie deficitara grabeste imbatranirea si pigmentarea. Intre celule exista o cantitate de lichid care are o anumita valoare si care curata toxinele produse de celule. Atunci cand cantitatea de apa creste, aceasta incepe sa stagneze, iar in tesuturi incep sa se acumuleze toti produsii toxici.

Claudia Gilman Le Lotus BleuRevenind la experienta mea din salonul Le Lotus Bleu, am ramas surprinsa placut inca de la primul pas facut inauntru. Am fost intampinata de Claudia, care mi-a transmis toata starea ei pozitiva si care, nu stiu cum, m-a facut sa-mi regasesc increderea, de mult pierduta, in tratamentele realizate de ea. Prin cateva miscari circulare, pe intreaga fata, pe frunte si pe pleoapele superioare, Claudia a realizat drenajul limfatic care a ajutat la  repunerea in miscare a lichidului interstitial si la o mai buna resorbtie a lichidelor excedentare si a macromoleculelor. In plus, a ajutat la favorizarea deschiderii capilarelor limfatice si prin ele au fost evacuate deseurile provenite din metabolismul celular si accelerata regenerarea celulara, ceea ce a condus, evident, la un ten mai stralucitor si mai sanatos.

           Mai mult de atat, salonul Le Lotus Bleu dispune de cele mai noi si eficiente proceduri de infrumusetare, atat corporala cat si faciale. Si pentru ca tot suntem la capitolul ten, la acest salon va puteti face si electrolifting facial, Ultrasono Cell Free, microdermabraziune DermoCell sau microdermabraziune Vacuum, masaj transdermic DermoCell Expert sau puteti beneficia de tehnicile de radiofrecventa tripolara, iar miraculoasele masaje faciale, traditionale, nici nu mai trebuie sa le mentionez. Le Lotul Bleu se ocupa de tot ce tine de frumusetea ta!

          Am decis sa va impartasesc experienta mea pentru a va dovedi ca exista saloane care chiar te fac sa pleci  impacata si zambitoare din ele. Va sfatuiesc cu drag sa faceti o vizita acestui salon si va garantez ca, odata ce i-ati trecut pragul, veti reveni. 🙂

 

Salonul Le Lotus Bleu se afla pe strada Coltei nr.3, etaj 1, sector 3, Bucuresti. Pentru mai multe detalii privind tarifele serviciilor salonului Le Lotus Bleu accesati http://www.lelotusbleu.ro/

 

{besps}/2013/Aprilie/slide2|width=450|height=300{/besps}

Text: Andreea Popescu