LeAnn Rimes, internata la reabilitare

Leann20Rimes20Wallpapers20wallpaper201600X1200Cantareata LeAnn Rimes in varsta de 30 de ani s-a internat de bunavoie intr-un centru de reabilitare pentru 30 de zile, pentru a-si rezolva problemele de stres si anxietatea cu care se confrunta, si spera sa se simta bine la sfarsitul zilelor respective. „E timpul sa-mi fac o analiza emotionala, sa am grija de mine si sa revin in 30 de zile in cea mai buna forma pe care o pot avea la 30 de ani”, a spus LeAnn.

„Toate problemele din viata mea vor fi tot acolo cand voi iesi, dar stiti ce? Sper ca nu ma vor mai afecta atat de tare. Voi sti cum sa le fac fata”, a completat artista.

Reprezentatul cantaretei a spus ca aceasta a intrat in mod voluntar in acest program, ca nu trebuie sa existe speculatii in privinta tratamentului si ca isi doreste confidentialitate. Cu toate acestea, ea isi va putea pastra angajamentele deoarece nu vrea sa isi dezamageasca fanii. Trebuie sa recunoastem ca nu foarte multe vedete accepta ca au probleme, dar oare care o fi adevaratul motiv pentru care LeAnn este atat de stresata?

 

Text: Ruxandra Raica