Pink isi mai doreste copii

pinkDesi poate ca nu ne-am fi asteptat chiar la o persoana ca ea cand vine vorba despre astfel de declaratii, rebela cantareata Pink spune ca fetita sa in varsta de 14 luni, Willow, i-a schimbat perspectiva asupra vietii si ca acum isi doreste mai multi copii alaturi de sotul ei.

„Willow este ca o mana cereasca. Ea mi-a schimbat modul in care priveam viata. Este amuzanta, are aspectul lui Carey, insa atitudinea mea. Am fost uimita sa-mi vad barbatul ca face atatea lucruri nebunesti pentru fiica lui”, a declarat vedeta. „Mi-as dori sa mai am copii. Mi-ar placea sa am o echipa de baschet”, a completat Pink.

Se pare ca fapul ca a devenit mama a adus stabilitate si liniste in mariajul lui Pink si a lui Carey Hart. In plus, acum artista intelege altfel viata si spune ca, desi in casnicie au mai existat momente grele, acum priveste lucrurile diferit. „Totul are sens acum. Inainte mi se parea un cliseu cand ii auzeam pe parintii care vorbeau toata ziua despre copiii lor. Ei bine, acum sunt si eu un cliseu”. Se spune ca maternitatea face minuni… asa sa fie oare?

 

Text: Ruxandra Raica