Leather by Laura Olaru

Laura Olaru este un talentat designer de acccesorii care, dintr-o dragoste imensa pentru genti, a inceput sa creeze cu pasiune si devotament si a reusit, intr-un timp relativ scurt, sa construiasca unul dintre cele mai apreciate branduri de genti din Romania. Creatiile sale reusesc sa se diferentieze prin curaj si atitudine si au ajuns sa fie purtate cu mandrie de multe dintre vedetele noastre. Va invitam sa descoperiti omul minunat care se afla in spatele brandului Leather by Laura Olaru.Tonica TV: Cand si cum a luat nastere brandul Leather by Laura Olaru?

Laura Olaru: Brandul a luat nastere din dorinta mea de a avea cat mai multe genti. Am creat intai pentru mine si apoi au inceput sa vina cererile. Ma provoaca pielea naturala, lucrez doar genti din piele naturala si, mai nou, o sa creez genti din piele de sarpe. Pregatesc o colectie de genti din piele de piton si astept cu nerabdare sa vad ce iese!

Tonica TV: Iti mai amintesti care a fost prima geanta creata?

Laura Olaru: Sigur ca da. A fost un plic simplu, fara captuseala si accesorii. Era o bucata de piele, taiata si cusuta doar in lateral.

Tonica TV: Dar cea mai draga geanta creata de tine care este?

Laura Olaru: Cu siguranta, geanta in forma de triunghi care a suferit de-a lungul timpului multe transformari. Am pornit de la forma plata, i-am adaugat apoi largime, i-am facut un sufleu, i-am pus franjuri, i-am pus bareta, cu alte cuvinte, am reechipat-o.

Tonica TV: De curand ai lansat o noua colectie de genti reinterpretand clasicul penar si ghiozdanul de odinioara. Cum a fost primita de public?

Laura Olaru: A fost primita foarte bine. Penarului clasic i-am adaugat franjuri si l-am transformat intr-un penar sic si glam, iar ghiozdanul l-am reinterpretat in culori tari ca albastru si galben, cu atat mai mult cu cat sunt culori agreate vara aceasta.

Tonica TV: Ce te inspira atunci cand creezi?

Laura Olaru: Cel mai mult ma inspira oamenii, femeile in general. Ma inspira personalitatea lor. Eu creez pentru anumite tipologii si consider ca eu vin cu acel ceva care intregeste o tinuta. Mai nou, lucrez genti si pentru barbati si sper sa fie la fel de bine primite de public.

Tonica TV: Cum arata femeia care-ti poarta accesoriile?

Laura Olaru: Femeia care-mi poarta gentile este o femeie libera, pozitiva si exuberanta, este femeia care are incredere in ea.

Tonica TV: Care a fost cea mai mare satisfactie pe plan profesional de pana acum?

Laura Olaru: Cu siguranta, Gala Avanpremiere by Alin Galatescu unde am venit cu colectia French Couture, o colectie de genti cu franjuri.

Tonica TV: Care este urmatorul tel pe care ti l-ai propus sa-l indeplinesti?

Laura Olaru: Urmatorul tel este tot Gala Avanpremiere din aceasta toamna, iar la un nivel mai mare, mi-as dori sa-mi duc gentile peste hotare si sa fac cunoscut brandul Leather by Laura Olaru la nivel international.

Tonica TV: Care este must-have-ul in materie de genti din garderoba unei femei?

Laura Olaru: Consider ca ar trebui ca orice femeie sa aiba o geanta de zi, clasica, incapatoare si ar trebui sa aiba si o geanta de seara, un clutch care sa se potriveasca mai multor tinute.

Tonica TV: Cu ce ne recomanzi sa asortam geanta?

Laura Olaru: As fi tentata sa spun ca as asorta-o la un ruj, dar, mai degraba, as asorta-o la atitudine.

Tonica TV: Ce ne spui despre femeia din spatele brandului? Cum este Laura Olaru atunci cand nu creeaza?

Laura Olaru: Eu sunt cel mai sensibil si mai emotiv om pe care-l cunosc!

Text: Madalina Manole