Leighton Meester, stralucitoare pe coperta Marie Claire

poza_cata_2Cea care o interpreteaza pe Blair Waldorf in serialul “Gossip Girl”, actrita Leighton Meester, este protagonista celui mai nou pictorial al revistei Marie Clarie, editia lunii aprilie. Starul, in varsta de 25 de ani, promoveaza primavara, fiind imbracata intr-o rochie de un galben stralucitor si aprins, emanand eleganta, inocenta, romantism si rafinament.

In interviul acordat publicatiei, indragita actrita a vorbit despre copilaria sa grea, plina de incercari si despre faptul ca nu este implicata in nicio relatie. “Inca de cand eram copil, am muncit foarte mult. Una dintre atributiile mele era sa muncesc si mi se parea ceva firesc. Nu mi-am trait copilaria ca un copil normal. Preocuparile mele principale erau sa avem bani de gaz si de mancare”.

Cat despre viata amoroasa, aceasta a declarat ca un mariaj nu face parte din planurile ei, mai ales daca nu va intalni barbatul pe care sa-l iubeasca: “Am avut primul iubit la 18 ani. Traiesti o senzatie frumosa cand placi pe cineva, insa nu este suficient. O relatie devine cu adevarat  importanta atunci cand iubesti persoana de langa tine. Nu as vrea sa ma agat de cineva, doar fiindca sunt indragostita. Nici macar nu sunt sigura ca am sa ma casatoresc vreodata”.

 

Text: Alexandra Lupu