Leilor le fac bine fructele oranj

Leilor le fac bine fructele oranjLeul, al cincilea la “catalogul” horoscopului, este semnul jocului, al spectacolului si distractiei, dar si al maririi, pe de alta parte. Un leu va fi mereu mandru de realizarile sale si de copiii sai. Va putea sa ii invete cu usurinta si pe altii ceea ce stie, pentru ca are un talent deosebit pentru a fi dascal si o bucurie de a  impartasi ceea ce stie. Vrea sa fie remarcat si vrea sa ofere o “parada” frumoasa a calitatilor sale in orice imprejurare. In corpul uman stapaneste inima si coloana vertebrala si adesea va avea probleme mai ales daca isi asuma peste puterile sale responsabilitati asumate din orgoliul de a demonstra ca poate. Ii sunt foarte utile activitatile sportive, mai ales desfasurate in natura, jocul cu copiii si plimbarile. Legat de mancare, ii fac bine fructele de culoarea oranj, care este culoarea sa, si anume portocale, caise si pepene  galben. Leul poate manca moderat ardei iute pentru digestie si pentru tonus si are nevoie de kiwi pentru vitamina C.

Beatrice Rancea si-a “exhibat” intotdeauna intr-un mod fericit si artistic caliatile omului de spectacol, care este nativul Leu. A dansat ca balerina multi ani, dar a si regizat spectacole grandioase, in care muzica se impleteste cu dansul si jocul actoricesc. Cel mai recent spectacol este Cabaretul de la Opereta. In privinta conditiei fizice, Beatrice stie sa tina lucrurile sub control si chiar daca se mai alinta si-si exprima uneori nemultumiri, noi, cei din public, am vazut-o mereu impecabila.

Text: Carmen Stimeriu
Astrolog

martie 2nd, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate