Leona Lewis vrea sa le ofere fanilor sai cel mai bun album de pana acum

leona-lewis-91264Cantareata Leona Lewis s-a simtit obligata sa le explice fanilor de ce lansarea celui mai nou album al sau a fost amanata de atatea ori. Desi declarase ca, initial, lansarea celui de-al treilea album al sau, „Glassheart”, urma sa aiba loc in noiembrie anul trecut, iar ulterior, in luna martie a acestui an, in final lansarea se pare ca va fi facuta undeva pe la sfarsitul anului in curs.

Cu toate acestea, Lewis a dezvaluit ca albumul sau a necesitat atat de mult timp deoarece ea isi doreste sa creeze cel mai bun material de pana acum. Pentru aceasta, la acest album colaboreaza cu Fraser T Smith, compozitorul melodiilor celebrei cantarete Adele.
„Fraser este un mare compozitor, muzician si de altfel o persoana care stie ceea ce face”, a declarat Lewis pentru cotidianul Daily Star. „Am mai lucrat impreuna si anul trecut, ceea ce m-a facut sa imi doresc sa colaborez in continuare cu el. Asa ca am decis sa facem tot albumul impreuna.”
Leona Lewis va incanta publicul la deschiderea evenimentului Weekend Radio 1 Hackney sambata, 23 iunie, cu cateva piese noi de pe albumul „Glassheart”, nelansat inca.

 

Text: Andreea Popescu