Leona Lewis vrea sa le ofere fanilor sai cel mai bun album de pana acum

Leona Lewis vrea sa le ofere fanilor sai cel mai bun album de pana acumCantareata Leona Lewis s-a simtit obligata sa le explice fanilor de ce lansarea celui mai nou album al sau a fost amanata de atatea ori. Desi declarase ca, initial, lansarea celui de-al treilea album al sau, „Glassheart”, urma sa aiba loc in noiembrie anul trecut, iar ulterior, in luna martie a acestui an, in final lansarea se pare ca va fi facuta undeva pe la sfarsitul anului in curs.

Cu toate acestea, Lewis a dezvaluit ca albumul sau a necesitat atat de mult timp deoarece ea isi doreste sa creeze cel mai bun material de pana acum. Pentru aceasta, la acest album colaboreaza cu Fraser T Smith, compozitorul melodiilor celebrei cantarete Adele.
„Fraser este un mare compozitor, muzician si de altfel o persoana care stie ceea ce face”, a declarat Lewis pentru cotidianul Daily Star. „Am mai lucrat impreuna si anul trecut, ceea ce m-a facut sa imi doresc sa colaborez in continuare cu el. Asa ca am decis sa facem tot albumul impreuna.”
Leona Lewis va incanta publicul la deschiderea evenimentului Weekend Radio 1 Hackney sambata, 23 iunie, cu cateva piese noi de pe albumul „Glassheart”, nelansat inca.

 

Text: Andreea Popescu

iunie 21st, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate