Leonardo DiCaprio isi neglijeaza igiena personala

Leonardo DiCaprio isi neglijeaza igiena personalaSocant, nu? Se pare ca unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume, actorul Leonardo DiCaprio, nu foloseste deodorant absolut deloc, deoarece “nu este natural” si isi face dus de foarte putine ori pe saptamana, pentru a nu consuma apa. Motivul?

Dragostea si atentia lui pentru protejarea si conservarea mediului inconjurator, care se pare ca ii afecteaza viata personala si relatia amoroasa cu supermodelul Victoria’s Secret Erin Heatherton. “Pasiunea lui obsesiva pentru protectia mediului inconjurator a ajuns sa ii controleze viata si aproape ca i-o distruge pe cea sentimentala”, a declarat o sursa pentru showbizspy.com.

Potrivit aceleiasi surse, se pare ca iubita starului in varsta de 37 de ani a ajuns la capatul rabdarii si i-a dat acestuia un ultimatum. “Erin il adora, dar este de parere ca Leo iubeste mai mult natura decat pe ea. Deja l-a avertizat ca, daca nu isi imbunatateste atitudinea si igiena personala, s-ar putea sa o piarda”.

 

Text: Alexandra Lupu

martie 23rd, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate