Leonardo DiCaprio, pauza de la actorie

leonardo-di-caprio-1600x1200Leonardo DiCaprio a decis sa ia o pauza de la actorie. Starul din filmul Django dezlantuit admite faptul ca se simte de-a dreptul epuizat dupa ce a filmat intens pentru trei productii si planuieste sa stea ceva timp departe de Hollywood. Inainte de Django dezlantuit, Leonardo s-a mai aflat pe platourile productiilor The Great Gatsby si The Wolf of Wall Street, asa ca DiCaprio a muncit intens iar acum isi doreste o pauza lunga.

Actorul se gandeste serios ca in acest timp sa isi cultive o alta pasiune de-a sa, si anume salvarea mediului inconjurator.

„Mi-ar placea sa-mi aduc contributia mediului. O sa zbor in jurul lumii facand lucruri bune pentru mediu. Acoperisul casei mele este impanzit de panouri solare. Masina mea este electrica. O persoana normala nu ar trebui sa mearga cu masina mai mult de 50 de kilometri pe zi”, a declarat starul.

In plus, Leonardo a mai adugat ca ii place sa petreaca timp in compania prietenilor facand… mai nimic, discutand despre tot felul de lucruri  si purtandu-se prostesc. Actorul nu a mai petrecut din pacate timp in compania prietenilor sai de mai bine de un an si jumatate deoarece orarul sau a fost unul foarte incarcat, asa ca Leo va profita din plin de pauza pe care a hotarat sa o ia si va face exact ceea ce ii place.

 

Text: Ruxandra Raica