Leonardo DiCaprio s-a despartit de Blake Lively

Leonardo DiCaprio s-a despartit de Blake LivelyActorul din Inception, Leonardo DiCaprio, si protagonista serialului Gossip Girl s-au despartit. Cei doi erau impreuna din luna mai si au declarat pentru revista US Weekly ca vor ramane prieteni dupa despartire.

In ciuda refuzului initial de a-si face publica relatia, Leonardo (35 de ani) si Blake (24 de ani) au fost vazuti de mai multe ori impreuna de-a lungul verii: in calatorii pe yacht, la Disneyland, in California sau intr-un taxi pe apa in Venetia. Mai mult, Leonardo a dus-o pe Blake intr-o calatorie cu elicopterul in Franta pentru a lua pranzul la un restaurant celebru si au stat o noapte la Hotel de Paris, unde actorul a platit 5000$ pentru un apartament.

Blake a fost chiar si in Sydney, Australia, in luna august, pentru a sarbatori alaturi de Leo ziua acestuia. Weekendul trecut insa, Blake l-a petrecut in Boston alaturi de actorul Ryan Reynolds, cu care a luat cina la un restaurant sushi.

Text: Bianca Badescu

octombrie 6th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate