Levi Strauss&Co lanseaza Levi’s Curve ID

Levi Strauss&Co lanseaza Levi’s Curve IDOdata cu noua colectie Levi’s pentru sezonul toamna-iarna 2012, care poate fi acum gasita si in magazinele din Romania, Levi Strauss&Co lanseaza Levi’s Curve ID si reinventeaza modul in care iti achizitionezi jeansii. Noul concept pune in valoare formele femeilor prin crearea a 4 noi masuri distincte care se identifica cu diferite tipuri de conformatii: Slight, Demi, Bold si Supreme. It’s about shape, not size!

O alta noutate de la Levi’s este campania de responsabilitate sociala prin care tuturor produselor din noua colectie le-au fost atasate etichete care incurajeaza clientii sa spele mai rar hainele, de preferinta cu apa rece, iar atunci cand nu le mai poarta, sa le doneze. Aceasta campanie a fost creata in urma unui studiu care a relevat ca 58% din energie si 45% din apa utilizata in timpul vietii unui produs sunt consumate dupa ce produsul intra in posesia clientilor.

 

Text: Alina Lupa

noiembrie 26th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate