Liam Neeson si Will Ferrell, in curand colegi de platou

Liam Neeson si Will Ferrell, in curand colegi de platouSa auzi si sa nu crezi! Liam Neeson si Will Ferrell s-au alaturat distributiei filmului “Lego: The Piece of Resistance”. Brie Alison (“Community”) si Nick Offerman (“Parks and Recreation”) au semnat si ei contractul in baza caruia urmeaza sa faca parte din echipa, conform cotidianului “Termen”. Scenariul filmului arata cum o lume intreaga poate fi salvata de o minijucarie de lego.

Ferrell va interpreta rolul unui om de afaceri, principalul adversar al lui Emmett (cel care isi doreste sa distruga lumea), in timp ce Neeson este mana dreapta a presedintelui, Cop Bad. Offerman va juca rolul unui pirat, in timp ce personajul lui Brie va fi un membru al echipei Quest, condusa de Emmett.

Printre actorii care vor lua parte la scenariul filmului se mai numara: Morgan Freeman, Elizabeth Banks si Will Arnett. Regizorul filmului este Phil Lord iar secnariul este scris de Christopher Miller impreuna cu Dan Hageman si Kevin Hageman. Lansarea va avea loc pe 28 februarie 2014.

 

Text: Andreea Popescu

noiembrie 12th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate