Lifting de sprâncene? Află totul de la medicul Elei Crăciun

Probabil ai văzut în pozele lor de pe Instagram că acestea au sprâncenele perfect ridicate și un chip care radiază mereu. O procedură estetică tot mai populară în rândul vedetelor este liftingul de sprâncene. Acesta secretul pentru privirea fox eyes, care le face pe dive să pară mai întinerite și parcă și mai fericite.

Puținem știm însă că în materie de frumusețe și look, sora Elei Crăciun este cea care de fapt are mereu un cuvânt de spus pentru aspectul jurnalistei. Acesta este și motivul pentru care, de curând, doctor Ana Crăciun Douglas a performat o nouă procedură de succes, care spre entuziasmul surorii sale, s-a tradus într-un aspect mai luminos și mai tonifiat al feței.

,,Este o diferență incredibilă între cum arătau sprâncenele mele înainte de lifting și cum arată acum. Sunt foarte încântată de rezultat. De câțiva ani încoace, sora mea este cea care se ocupă de tenul meu. Nimeni altcineva nu este responsabil în acest moment de tenul meu minunat și pot spune că toate complimentele pe care le primesc despre cât de luminoasă este și cât de bine arată fața mea, i se datorează surorii mele”, a declarat Ela Crăciun.

Liftingul de sprâncene este o procedură care se bucură de multă apreciere și în rândul vedetelor de la Hollywood, două dintre celebritățile de afară care au apelat la ajutorul esteticienilor în acest sens fiind Kendall Jenner și Bella Hadid. În România, Ela Crăciun este promotoarea acestei proceduri, al cărui cost poate ajunge și la 1200 de euro.

 ,,În primul rând trebuie subliniat faptul că liftingul sprâncenelor cu fire PDO este o procedură non-chirurgicală, care este recomandată în cazul persoanelor care au pleoapele căzute, ceea ce poate genera un aspect trist și chiar ușor obosit. Se mai recomandă realizarea acestei proceduri atunci când ne dorim un aspect mai tânăr sau pur și simplu să corectăm asimetria pleoapelor sau sprâncenelor. Rezultatele sunt subtile și naturale, ceea ce eu personal încurajez foarte mult pacientele să caute. În rândul vedetelor de la Hollywood și nu numai această procedură mai este cunoscută și sub denumirea de fox eyes”, a declarat doctor Ana Crăciun Douglas despre liftingul de sprâncene.

Dacă primele zile după procedură sprâncenele pot fi mai ridicate, în cadrul unei consultații pacientele pot afla totul despre această procedură nedureroasă, ale cărei rezultate pot rezista până la 2 ani.