Ligia Pop este singura romanca selectata pentru programul YouTube Next Chef organizat de Google

Ligia Pop este singura romanca selectata pentru programul YouTube Next Chef organizat de GoogleLigia Pop (ligiapop.com), promotoarea alimentatiei raw vegane in Romania, raw food chef, autoarea a trei carti despre raw food, “Retete Vegane Fara Foc”, “Deserturi Pentru Parinti si Copii Sanatosi” si “Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie”, fondatoarea Targului “Raw Generation®” (a IV-a editie a targului urmeaza in martie 2012) si gazda show-ului TV online “Ligia’s Kitchen®”, este singura romanca selectata de Google pentru noul lor program, YouTube Next Chef. Ea reprezinta SUA impreuna cu alti castigatori, avand dubla cetatenie americana si romana.

Programul YouTube Next Chef a selectat dintre miile de aplicanti din opt tari ale lumii (SUA, UK, Noua Zeelanda, Australia, Irlanda, Canada, India si Sud Africa) doar 16 bucatari deosebiti, pentru a le oferi un program de specializare online care tine 12 saptamani, in timpul caruia se vor impartasi secrete profesionale despre filmare, editare si tehnici de bucatarie. Detalii despre program se gasesc aici: www.youtube.com/creators/nextchef.html.

Castigatorii vor primi un premiu in valoare de $15,000, dintre care $5,000 sunt rezervati pentru echipament video nou si $10,000 sunt rezervati pentru marketing si advertising pe YouTube. Google PR ii va promova pe castigatori prin interviuri cu mass media din tarile care au participat la program. Ligia Pop a aparut deja in ziarul Sun Sentinel din South Florida si sunt programate si alte aparitii in mass media americana.

Text: Alina Lupa

noiembrie 10th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate