Like Chocolate despre noul single: ”Pentru Mr Celentano am abordat stilul Dianei King”

Like Chocolate despre noul single: ”Pentru Mr Celentano am abordat stilul Dianei King”Trupa Like Chocolate a escaladat topurile muzicale vara aceasta cu piesa “Maria, Maria” si se pregateste sa cucereasca din nou publicul cu single-ul intitulat “Mr. Celentano”, proiect marca Live Artist si Cat Music. 

 Piesa are toate atuurile unui hit in devenire: un sound cool, un refren catchy, o interpretare de exceptie  si tonalitatea extrem de vesela, imbinate cu un beat care va face deliciul ascultatorilor.

Single-ul este o compozitie realizata de Sorin de la Crush impreuna cu Florin Nedelcu si Matteo, single asupra caruia componentele trupei Like Chocolate au tinut au tinut si de aceasta data sa isi puna amprenata, contribuind la realizarea versurilor. 

   In acelasi timp, pentru noul single fetele de la Like Chcolate au decis sa abordeze o modalitate de interpretare cu influente raggae.

Text: Andreea Popescu

septembrie 12th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate