Like Chocolate organizeaza un concurs cu premii de peste 5000 Euro!

Like Chocolate organizeaza un concurs cu premii de peste 5000 Euro!Noua piesa Like Chocolate, “Placeri nevinovate”, a facut valuri in randul publicului, strangand aproape un milion de vizualizari pe linkul piesei de Youtube. Tocmai de acceea trupa, impreuna cu agentia Live Artist, au decis sa lanseze un concurs de remixuri ale singleului.

            Pasionatii de muzica vor trebui sa trimita la adresa [email protected], remixul piesei “Placeri nevinovate” in format MP3. Cel mai bun remix va primi din partea Like Chocolate si a agentiei Live Artist un contract in valoare de 5000 de euro, ce reprezinta sustinerea unui proiect muzical. Participantul din cadrul concursul ce se va clasa pe locul II va primi la randu-i un premiu in valoare de 300 de euro.

            Concursul va lua sfarsit in data de 1 aprilie, iar mai multe detalii despre acesta veti gasi pe pagina de Facebook Like Chocolate(www.facebook.com/likechocolateofficial).

Text: Andreea Popescu

martie 19th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate