“Like mother, like daughter”: Belher a celebrat Ziua Femeii la salon

Celebrul magazin de peruci și extensii, Belher, a organizat un eveniment special dedicat femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie, ca un elogiu adus feminității și frumuseții: “Like mother, like daughter”. Evenimentul a oferit invitatelor oportunitatea de a petrece o zi specială în prezența celor mai importante persoane din viața lor: mamele.

Evenimentul a fost o oportunitate pentru invitate să descopere salonul Belher, care vine cu o abordare modernă (beauty bar) și personalizată în materie de îngrijire părului și înfrumusețare. Cu o echipă de specialiști calificați și echipamente speciale, Belher oferă clienților săi servicii de calitate superioară și o experiență memorabilă ca într-un salon de înfrumusețare.

Locația Belher Villa situată în str. Pache Protopopescu nr. 6, a fost decorată special pentru a sublinia eleganța și rafinamentul unei zile cu totul speciale dedicată mamelor și fiicelor. Belher a creat clipe speciale de răsfăț și a oferit, ca de fiecare, dată momente la superlativ dedicate femeilor, resurse nemărginite de energie și putere, creativitate, inteligență, emoție, și nu în ultimul rând frumusețe interioară și exterioară.

La eveniment au fost prezente cele mai cunoscute persoane publice din România, precum Giulia Anghelescu, Raluca Bădulescu, Roxana Nemeș, Oana Radu, Roxana Condurache, Mara Ognean, Jasmine Saraj, Cezara Cristescu, Irisha, Oana Roman și Roxana Niculae.

Influencerii care au venit alături de mama, cea mai bună prietenă sau sora lor au ales serviciile salonului Belher pentru a experimenta noile tendințe în coafuri și tunsori, schimbările de look la dublu fiind opțiunea mai multor invitate, care au beneficiat de programări ca la un salon de înfrumusețare, în incinta magazinului.

Totodată, invitatele au avut parte de o experiență culinară deosebită, un bufet generos care a inclus o gamă variată de prăjituri și gustări, iar băuturile spumante au fost selectate cu atenție pentru plăcerile fiecăreia, toate într-o atmosferă specială, creată cu grijă pentru a oferi un spațiu ideal socializării și relaxării.

Invitatele au apelat la schimbare de look “LIVE” în cadrul beauty barului Belher, prezent în toate locațiile fizice din țară: coafuri speciale, tunsori, tratamente, montare extensii și peruci

Salonul oferă o gamă largă de servicii pentru clientele sale, inclusiv un beauty bar care oferă o experiență similară cu cea pe care o puteți găsi într-un salon de înfrumusețare. Aici, clientele pot beneficia de servicii precum coafat, tuns, vopsit, spălat, tratamente cu botox pentru păr și Olaplex, montare peruci și extensii.

Mamele alături de fiicele lor au avut ocazia să testeze aceste servicii în cadrul evenimentului și să se bucure atât de sfaturi de la consultanții în frumusețe, cât și de atenția unui stilist care a făcut coafuri și tunsori, în cadrul beauty barului, prezent, de altfel, în toate locațiile fizice din țară: București (Băneasa Shopping City și Bd. Pache Protopopescu), Cluj-Napoca (Iulius Mall) și Constanța (City Park Constanța).

Pe lângă gama completă în materie de peruci și extensii, magazinul oferă și servicii de salon

Magazinul oferă o soluție ideală pentru toate femeile care iubesc versatilitatea și vor o schimbare pe termen scurt într-un mod ușor și confortabil. Belher oferă servicii similare cu cele ale unui coafor, unde vizitatoarele pot apela la schimbări de look. De asemenea, magazinul oferă o varietate de produse distincte, aranjate pe categorii în fiecare locație și acoperă o plajă semnificativă de prețuri, astfel încât achiziția să fie aliniată preferințelor și bugetului.

Serviciile de beauty consulting oferite de specialiștii Belher ajută femeile să aleagă produsele potrivite pentru nevoile individuale și să primească sfaturi și recomandări personalizate pentru a obține aspectul dorit.

Belher își propune să aducă un suflu nou în industria de înfrumusețare, oferind soluții adaptate pentru fiecare clientă, indiferent de preferințe și nevoi. Brandul este apreciat pentru calitatea serviciilor și inovația produselor sale, precum și pentru atenția acordată tendințelor într-o continuă schimbare.

Bettina Cristea

foto: PR